Varmepumper

Som medlem av Varme & Bad kjeden kan vi tilby varmepumper innen luft til luft, luft til vann og væske til vann. Vi har også mulighet til å tilby varmepumpesystemer  med solpaneler. Vi fører varmepumper fra Bosch, IVT og CTC Ferrofil – solide merker kjent for smarte og miljøvennlige løsninger, og også varmesentraler fra OSO Hotwater. Med mulighet for

Varmepumper gir godt inneklima

Alle varmepumper i vårt sortiment er tilpasset norsk klima, og om du velger en varmepumpe fra Bosch vil du også kunne få med deres patenterte Plasma Clusther teknologi for luftrensing som gir et friskt og sunt inneklima. Bosch sine varmepumper kommer forøvrig med 5 års trygghetsgaranti.

Spar miljøet – og din lommebok

Å få installert varmepumpe er ikke like billig som å handle en frittstående strømovn, men den vil spare deg mye på fyringskostnadene over tid. Selv om kostnaden for å få varmepumpe installert for mange synes å være høy bør man faktisk se dette i et lengre perspektiv. De fleste varmepumper reduserer dine kostnader så mye at de fort er tjent inn i løpet av to år allerede. I tillegg er varmepumper er særdeles miljøvennlig alternativ. Ikke bare fordi varmepumpen i seg selv ikke avgir forurensing, men den krever mindre energi for å få tilsvarende effekt. Noe som betyr at ditt hus varmes opp på en mer miljøvennlig måte.

Spar miljøet og reduser fyringskostnadene:

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på varmepumper.