Utvendige VVS-anlegg

For et fungerende sanitær- og røranlegg for både vanninntak og kloakkutslipp er det nødvendig med utvendige VVS-anlegg for å knytte nye anlegg opp mot vannforsyning og kloakkanlegg. Utvendige VVS-anlegg sitt omfang varierer i omfang basert på hvor lang vei vann og kloakk må vandre før hovedledning, og i mange tilfeller er det behov for smarte løsninger som sikrer at vanninntak og kloakkutslipp fungerer optimalt. Hos Nore VVS har vi siden 1987 bistått både privatpersoner, bedrifter og det offentlige med utvendige VVS-anlegg.

 

Utvendige VVS-anlegg levert i Oslo og resten av Østlandet

 

Vi holder til på Klemetsrud i Oslo, noe som gir oss enkel tilgang til hovedveiene. Vi tilbyr derfor våre tjenester over hele Østlandet. I tillegg til å dekke hele Østlandet når behovet for utvendige VVS-anlegg oppstår, så er vi også medlem av Varme & Bad kjeden, noe som gir oss god tilgang på produkter som handles inn i større kvanta, som igjen sparer kostnadene for våre kunder.

 

Vi prioriterer miljøet

 

Uansett hvilke arbeider vi utfører er vi opptatt av å skåne miljøet så langt dette lar seg gjøre. Vi holder oss derfor til enhver tid oppdaterte på de siste utviklingene i bransjen, og etterstreber å levere de smarteste og mest kostnadsbesparende løsningene til våre kunder. Vårt fokus på å skåne miljøet er også viktig når vi installerer utvendige VVS-anlegg, da vi ikke ønsker lekkasjer ut i naturen. Vi velger derfor alltid rør og tilkoblingsløsninger med høyest sikkerhet for å forhindre lekkasjer både for vann og kloakk.
Ta kontakt i dag om du trenger vår bistand med utvendige VVS-anlegg.