Kjøleanlegg

Nore VVS prosjekterer, leverer, installerer og kan om nødvendig foreta vedlikehold og service på kjøleanlegg i Oslo og resten av Østlandet. Vi kan levere kjøleanlegg for alt fra privatbolig til større næringsbygg.

Kjøleanlegg som reduserer forbruket og skåner miljøet

Vi i Nore VVS er opptatt av klima og miljø, og søker derfor alltid å være helt i fremste rekke som tilbyder av miljøvennlig teknologi. I vår bransje er miljøvennlige løsninger for kjøleanlegg et synonym for reduserte driftsutgifter, så vi anser dette som en vinn-vinn situasjon både for miljøet og våre kunder.

Vi ble resertifisert som et Miljøfyrtårn i november 2013, og har også et sterkt fokus på å ikke forurense naturen rundt oss – så vi resirkulerer og er påpasselige med å ikke tilføre noen miljøgifter til naturen. Vi søker derfor alltid å bruke de mest miljøvennlige og hardføre løsningene.

Vi innehar alle sertifiseringer for kjøleanleggsarbeider

I tillegg til å være F-gass sertifiserte er vi også godkjent for ansvarsrett, registrert mesterbedrift og medlem av StartBANK. Vi er derfor et trygt valg om du ønsker å få installert kjøleanlegg i Oslo eller på Østlandet.
Ønsker du vår bistand til kjøleanlegg, eller har spørsmål? Ta kontakt i dag.