Rørlegger

Nore VVS er en veletablert rørlegger med meget bredt kompetansefelt, og vi kan hjelpe med alt fra utskifting av rør og mindre installasjoner opp til større anleggsjobber fra vår lokasjon i Oslo over hele Østlandet.

En allsidig rørlegger

Vi har solid erfaring med alt fra strekking av rør-i-rør, utvendige VVS-installasjoner, varmepumper, vannbåren gulvvarme og rehabilitering av bad – som er arbeider vi ofte utfører for privatpersoner. I tillegg har vi faglige ledere for anlegg og gassteknikere som kan hjelpe til for større prosjekter, som alt av rørleggertjenester til leilighetskomplekser eller industribygg. Vi er også veldig opptatt av å holde oss helt i front på utviklingene på markedet – og opptatte av å tilby miljøvennlige og kostnadsreduserende løsninger.

En rørlegger med lang erfaring

Nore VVS er en rørlegger som ble etablert i 1987. Med vår lange erfaring i bransjen vet vi hvilke løsninger som passer for ulike utfordringer. Hvert oppdrag som rørlegger krever sin egen tilnærming, og vår lange fartstid i bransjen gjør at vi kan håndtere de ulike utfordringene som kan oppstå på VVS-området med stor rutine og profesjonalisme.

For våre rørleggere er det avgjørende å tilby løsninger som i størst mulig omfang harmonerer med – og gjerne overstiger – dine forventninger. Vi setter alltid våre kunder i sentrum slik at alle ønsker imøtekommes på en kompetent og hensiktsmessig måte.

Ta kontakt om du trenger en rørlegger, eller om du har spørsmål om våre tjenester.