Metalfire

Var det noe med en peis i beste kvalitet fra Metalfire? Peisene fra belgiske Metalfire har gått sin seiersgang verden over takket være åpne og lukkede peiser i høyeste kvalitet. Metalfire har spesielt gjort seg bemerket gjennom de arkitektoniske detaljene som peisene muliggjør. En peis fra Metalfire kan nemlig integreres i veggen på ulike måter. Man oppnår enkelt et meget smakfullt og elegant uttrykk, samtidig som at peisen skaper atmosfære og sørger for riktig temperatur.

Peisene fra Metalfire er basert på gass. Med en gasspeis er det enkelt for deg å oppleve de sammen gledene som med en vanlig peis, men uten all hodebryet. En gasspeis fra Metalfire krever minimalt vedlikehold, og de kan plasseres uavhengig av skorstein. I tillegg bidrar en slik peis med god stemning, enkel funksjonalitet, noe plasskrav og enkel integrasjon i interiøret. Alle peisene er CE-godkjente.

Kontakt Nore VVS AS for mer informasjon om Metalfire.

Vi tilbyr komplette gasspeiser fra Metalfire

Takket være vårt brede kompetansefelt gjør vi det lett for deg når du ønsker en peis fra Metalfire. Vi bistår med alt fra levering til montering slik at du bare trenger å glede deg til å ta i bruk peisen.

Som en veletablert aktør med høy yrkesstolthet kan du alltid forvente løsninger over vanlig standard fra oss. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har bidratt til våre mange fornøyde kunder siden vår etablering i 1987. Våre godt innarbeidede rutiner sikrer høy effektivitet og raske leveringstider når vi leverer og monterer peis for deg.

Har du spørsmål vedrørende peis fra Metalfire er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.