xGulvvarme

Om du er lei av skjemmende radiatorer, men allikevel ønsker å ha det godt og varmt i hjemmet - så er et gulvvarmeanlegg helt ideelt. Føttene er menneskets termostat, så ved å ha oppvarmet gulv kan man faktisk redusere opp til 20% i fyringsutgiftene fordi du vil føle mer varme fra gulvet enn du egentlig har behov for i luften.

Vannbasert gulvvarmeanlegg

Vannbåren gulvvarme er med dagens løsninger et trygt alternativ som har en mikroskopisk sjanse for lekkasjer. Det er ikke nødvendig med mer enn 30-40 graders varme på vannet for at dette skal kunne kjennes i hele huset, noe som gir en stor fordel om man velger gulvvarme. Energikildene kan nemlig være så mangt – alt fra pellets, ved, gass, olje, strøm eller varmepumpe kan benyttes som energikilde til vannbåren gulvvarme.

 

Vi har fokus på miljøet

Som et Miljøfyrtårn er vi særdeles opptatt av å levere de mest miljøvennlige løsningene. Vi vil derfor aldri hoppe over der gjerdet er lavest når vi utfører oppdrag, men kun implementere vannbåren gulvvarme etter best practice for å sikre et varig og godt resultat. Vi vil også rydde opp etter våre arbeider på en forsvarlig måte, med full fokus på kildesortering og gjenvinning.
Ta kontakt i dag om du ønsker vår hjelp med gulvvarmeanlegg.