Gasspeis

Nore VVS AS er en totalleverandør innen VVS. Derfor inngår Gasspeiser som en viktig del av tilbudet vårt. En gasspeis åpner opp for helt nye muligheter for deg som ønsker en peis, men kanskje har droppet ønsket på grunn av manglende skorstein.

Med en gasspeis får du alle peisens gleder – uten å måtte forholde deg til en vanlig peis’ avhengighet av å være i nærheten av en skorstein. En gasspeis gir deg alle gledene som en vanlig peis tilbyr, men uten alt hodebryet. Derfor blir denne typen peis stadig mer og mer populær.

Kontakt Nore VVS AS for mer informasjon om gasspeis.

En gasspeis krever lite vedlikehold og er meget enkel å få fyr i. En fjernkontroll gjør det lett for deg å regulere temperaturen opp og ned. Denne typen peis bidrar med god fyringsøkonomi, enkel funksjonalitet og kan lett integreres i boligen.

Med en peis får man ikke bare effektiv oppvarming av boligen. Få andre ting i boligen er så stemningsskapende som en peis, og den utgjør et naturlig sentrum i rommet på grunn av den rolige og avslappede atmosfæren som den etablerer.

Vi leverer og installerer gasspeis

Vi gjør det enkelt for deg dersom du ønsker en ny gasspeis. Vi forestår hele prosessen fra planlegging til ferdig installasjon. Med vår lange erfaring på området kan vi løse alle utfordringer med solide løsninger. Vi skreddersyr våre løsninger slik at de passer for akkurat deg og dine behov.

Vi tilstreber alltid løsninger i samsvar med de strengeste kvalitetskriteriene. For oss er det dessuten avgjørende å tilby løsninger som i størst mulig omfang harmonerer med – og gjerne overstiger – dine forventninger.

Har du spørsmål vedrørende kjøp av gasspeis er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.