Gassanlegg

Nore VVS er en spesialist på gassanlegg, og vi har siden vår etablering i 1987 blitt en toneangivende aktør.

Vår kompetanse innen gassanlegg er etterspurt i Oslo og på Østlandet, og vi har sertifisert kompetanse i form av:

  • Faglig Leder Anleggstype I og II
  • Gassteknikker Anleggstype I og II

Når det gjelder utvikling, risikoanalyse, prosjektering, utførelse og service på små og store gassanlegg kan få andre aktører matche oss.

Gassanlegg til leilighetskomplekser og industri

Vi tilbyr komplette løsninger for boliger, leiligheter og industri. I forhold til de ulike fordelene med gassanlegg for private kan vi nevne høyere komfort, energifleksibilitet, besparing i fyringskostnader og økt boligverdi.

Miljøvennlige løsninger

Gassanlegg er om korrekt implementert en av de mer miljøvennlige og allsidige løsningene. Et gassanlegg kan gi varmtvann, komfyr- og grillkapasitet, gi kraft til varmeanlegg og benyttes til peiskos. Nore VVS er også et resertifisert Miljøfyrtårn, og vi er særdeles opptatt av miljøet både i forhold til hvilke løsninger vi anbefaler og i forhold til vår arbeidsmetodikk. Hos oss skal alt gjenvinnes eller kildesorteres. I vår bransje er dette også noe som kommer våre kunder til gode da de mest miljøvennlige løsningene også medfører minst utgifter til drift og vedlikehold. Og med vår lange erfaring innen gassanlegg er vi effektive i levering og montering.

Ta kontakt i dag om du ønsker vår hjelp med gassanlegg eller har spørsmål.