Faber

Leter du etter peis fra Faber? Faber er basert på et lukket brennersystem som gjør det enkelt å integrere peisen i boligen. Med et lukket brennersystem er det ikke nødvendig med skorstein. Plasseringsmulighetene øker derfor betraktelig, og du trenger egentlig bare å fokusere på det estetiske aspektet - nemlig hvor du ønsker å ha din Faber peis.

Det er enkelt å skape en fantastisk stemning med en gasspeis fra Faber. Peisen blir automatisk et midtpunkt for oppmerksomheten og bidrar både med atmosfære og behagelig temperatur.

Om Faber

Faber er en del av det som regnes for å være blant verdens største produsenter av elektriske husholdningsprodukter, Glen Dimplex Group. Med andre ord kan du alltid forvente kvalitet i en klasse for seg dersom du velger et produkt fra Faber. Vi er derfor også stolte over å presentere solide gasspeis-løsninger med utgangspunkt i produkter fra Faber.

Gasspeis fra Faber gir mange fordeler

Dersom man velger å få montert en gasspeis fra Faber oppnår man alle peisens gleder – men slipper hodebryet som en vanlig peis kan medføre. En gasspeis krever nemlig lite vedlikehold samtidig som den er veldig enkel å få fyr på. Dette er kanskje de viktigste årsakene til at denne peistypen får stadig mer og mer oppmerksomhet. Dessuten bidrar en gasspeis med god fyringsøkonomi, enkel funksjonalitet, lett integrasjon i interiøret og små plasskrav.

Vi leverer og monterer peis fra Faber Oslo og resten av Østlandet. Med over 25 års erfaring har vi godt innarbeidede rutiner sikrer høy effektivitet og raske leveringstider. Og vårt kompromissløse fokus på kvalitet sørger for prikkfri resultater – hver gang.

Ta kontakt om du har spørsmål om peis fra Faber eller et ønske om vår bistand.