Boliggass er fremtiden

Boliggass gir mange muligheter. Boliggass kan plasseres på kjøkkenet i form av en gassflaske, eller man kan få seg et skap med 1 eller 2 flasker utendørs. Man kan også velge å få boliggass i form av en nedgravd tank, som eventuelt kan deles med flere naboer. Dessuten etableres det flere steder rørnett som gjør det meget enkelt å få adgang til boliggassen.

Kontakt Nore VVS AS for mer informasjon om boliggass.

Miljøvennlig og økonomisk

Boliggass har mange gunstige egenskaper. På kjøkkenet sørger boliggass for hurtig oppvarming og enkle justeringsmuligheter. Derfor er denne gassen et naturlig førstevalg for mange kokker.Generelt sørger boliggass for rask og enkel oppvarming av hele hjemmet. Alt styres fra en fjernkontroll som enkelt innstilles på den ønskede temperaturen. Du får til og med mulighet for peis alle steder i boligen – helt uavhengig av skorstein. Dette skyldes at gassen forbrennes fullstendig og derfor ikke danner avgasser.

Takket være de meget gunstige egenskapene er det stigende interesse om boliggass. Med ekstremt høy virkningsgrad, ren forbrenning, attraktiv pris og enkle bruk er det vanskelig ikke å la seg begeistre av dette nye oppvarmingsalternativet.

Nore VVS AS kan bistå deg dersom du ønsker å installere en boliggass i boligen din. Med solid ekspertise og lang erfaring på området kan vi skreddersy løsninger som imøtekommer akkurat deg og dine behov på området.

Vi holder til på Klemetsrud i Oslo, og har siden vår etablering i 1987 blitt en anerkjent aktør innen boliggass. Kvalitet og kundeservice er viktige nøkkelbegrep for oss, og noe som setter sitt preg på alle de løsningene vi sammensetter.