Boley gasspeis

Nore VVS AS har peiser fra Boley i sortimentet. Vi er svært glade for å kunne tilby Boley på det norske markedet. Dette er en produsent som har høstet mye anerkjennelse for å levere de mest innovative gasspeisene på peismarkedet.

Du kan alltid forvente litt ekstra når du velger en peis fra Boley. Gjennom lang produktutvikling sørger Boley nemlig for raffinerte detaljer og gjennomtenkt funksjonalitet. Alt sammen levert med en estetikk som tilfører rommet en elegant og stilfull framtoning.

Kontakt Nore VVS AS for mer informasjon om peiser fra Boley.

Gasspeis blir mer og mer etterspurt

Dersom du ønsker en peis fra Boley kan vi tilby stor fleksibilitet i våre løsninger. Fortell oss om dine ønsker og behov, så skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat deg. Slik sikrer du deg mange års glede med en gasspeis fra Boley. Peisene fra Boley er alle CE-godkjente.

Gasspeiser holder på å gå sin seiersgang i Norge, og ikke uten grunn. Med en gasspeis får du alle gledene til en vanlig peis, men uten al hodebryet. En gasspeis er nemlig ikke avhengig av skorstein, og kan derfor plasseres akkurat der du ønsker.

Ikke bare gir den boligen et estetisk løft, gasspeiser er nemlig også svært effektive til å varme opp boligen. Derfor har denne peistypen opplevd større og større popularitet. Dersom du ønsker å installere gasspeis, kan Nore VVS AS tilby komplette løsninger basert på solid erfaring og bredt kompetansefelt. Alle løsninger er i samsvar med de høyeste kvalitetskriteriene.

Har du spørsmål vedrørende vårt utvalg av Boley er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.