Alt innenfor bad

Alt innenfor bad

Leter du etter en spesialist på bad i Oslo eller på Østlandet? Nore VVS er en totalleverandør innen VVS, og vi leverer komplette løsninger innen bad. Uansett dine behov innen bad, er Nore VVS en solid samarbeidspartner som kan skreddersy løsninger for dine behov.

Vi kan hjelpe deg med å se nye muligheter i baderommet, og vi kan tegne et nytt bad med avansert 3D-program. På denne måten er det enkelt for deg å danne deg et inntrykk av hvordan et nytt bad kan se ut. Vi sørger for funksjonelle løsninger som samtidig har en flott og stilfull framtoning.

Vi er medlem av Varme & Bad

Som medlem av Varme & Bad kjeden har vi tilgang til det aller meste av produkter relatert til bad, og da kjeder kjøper inn større kvanta og kan forhandle seg til bedre priser er våre kunder godt tjent med dette da våre besparelser tilbys videre til våre kunder. Kombinerer man dette med lang erfaring i oppussing av bad så er Nore VVS en aktør som kan levere til avtalt tid og også bistå med innkjøp til hyggelige priser.

Over 25 års erfaring med bad

Siden vår etablering tilbake i 1987 har vi posisjonert oss som en anerkjent aktør innen VVS. Hvert eneste oppdrag for bad krever sin egen tilnærming, og med vår lange fartstid i bransjen kjenner vi til de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med både nybygg og rehabilitering av bad.

Ta kontakt om du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen bad.