Gulvvarme

Nore VVS prosjekterer, leverer og monterer gulvvarme i beste kvalitet i Oslo og over hele Østlandet. Gulvvarme er en miljøvennlig måte å varme opp boligen på fordi du selv ved relativt lav temperatur i gulvet vil oppnå god varmeeffekt, som igjen fører til lavere energiutgifter. Faktisk kan man oppnå en besparelse på opp mot 20% dersom man velger gulvvarme. Med gulvvarme oppnår man en svært behagelig oppvarming av boligen og slipper kalde føtter, og føttene er menneskets termostat.

Spesialister på vannbåren gulvvarme

Som rørleggerbedrift fokuserer vi ofte på vannbåren gulvvarme, gjerne i kombinasjon med smarte energikilder som for eksempel varmepumper. Vannbåren gulvvarme har i dag kun mikroskopiske sjanser for lekkasjer ved korrekt implementering. Vi er særdeles opptatt av miljøet her i Nore VVS, og anbefaler derfor alltid de mest miljøvennlige løsningene til våre kunder. Miljøvennlige løsninger er i vår bransje synonymt med lavere behov for energi til drift, noe våre kunder er godt tjent med da de reduserer sine utgifter. Som medlem av Varme & Bad kjeden har vi også en større kjede som forhandler inn produkter bak oss. Dette gir lavere kostnader på våre produkter - også gulvvarme, som vi gir videre til våre kunder.

Kompetanse og kvalitet på gulvvarme

Kompetanse og kvalitet er viktige nøkkelbegrep for oss, og noe som setter sitt solide preg på alle våre løsninger innen gulvvarme. Å installere gulvvarme krever solid kompetanse, og grundig innsikt i hele prosessen for å unngå middelmådige løsninger av tvilsom kvalitet. Med over 25 års erfaring vet vi hva vi driver med. Vi implementerer utelukkende anerkjente teknikker og hopper aldri over der gjerdet er lavest når vi utfører oppdrag.

Vi setter også våre kunder i sentrum, og ønsker alltid å overgå deres forventninger. Uansett om vi pusser opp bad, erstatter gamle rør eller installerer gulvvarme, så er vi opptatt av at våre kunder skal være tilfreds med sluttresultatet.