Bad og varme

På jakt etter en spesialist på bad og varme? Nore VVS AS tilbyr komplette løsninger innen bad og varme. Uansett om du ønsker en fullstendig rehabilitering av baderommet eller ønsker å installere en ny gasspeis kan vi bistå med våre solide kompetanser innen bad og varme. Vårt kompetansefelt er bredt, og ulike faggrupper som elektrikere, murere/flisleggere og snekkere er en del av vår medarbeiderstabb. Vi innehar dessuten alle nødvendige sertifikat for å jobbe med bad og varme.

Vi råder også over et nettverk av utvalgte samarbeidspartnere som bistår på områder vi ikke selv har den nødvendige kompetansen. Derfor kan vi tilby komplette løsninger i beste kvalitet - og med raske leveringstider.

Vi implementerer moderne teknologi og oppdatert kunnskap i alle våre løsninger. I forbindelse med prosjekter på baderommet benytter vi for eksempel avansert 3D-program som enkelt visualiserer mulighetene i planleggingsfasen.

Kontakt Nore VVS AS for mer informasjon om bad og varme.

Kompromissløst fokus på kvalitet

Kvalitet har siden vår etablering i 1987 vært et viktig nøkkelbegrep for oss. Vi går aldri på kompromiss når det gjelder kvalitet, og vi kan derfor vise til en omfattende portefølje av fornøyde kunder som har ønsker solide løsninger innen bad og varme. Vi vet hvor viktig det er for kunden at resultatet er ferdig til avtalt tid - derfor sørger vi alltid for å overholde alle inngåtte avtaler. Hver gang.

Våre produkter innen bad og varme er nøye valgt ut utfra våre strenge krav til kvalitet. Utelukkende produkter fra anerkjente produsenter er en del av sortimentet vårt.

Vi holder til på Klemetsrud i Oslo, og vi dekker mesteparten av Østlandet med vårt attraktive tilbud innen bad og varme.

Dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen bad og varme er det bare å kontakte oss på enten telefon eller mail.