Gassoppvarming for industri

Strålevarme

Temperaturen varierer mye i vårt nordlige og langstrakte land. Dette gir ekstra utfordringer spesielt for store næringsbygg når det gjelder oppvarming.

Ønsker DU en mer effektiv og kostnadsbesparende oppvarming med bruk av propanfyrt infrarød strålevarme.

Oppvarmingstiden med strålevarme på gass er svært kort. Slik reduseres fyringsukostnadene med inntil 50%

Infrarød og infrasort strålevarme har den egenskapen at den overføres nesten tapsfritt i luft og omsettes til varme først når den treffer faste legemer som mennesker, maskiner, gulv, osv. Herfra oppstår det videre en sekundærvarme som varmer opp den øvrige luften i rommet.

Ta kontak med oss for mer informasjon om stålevarme på Gass.

Topp moderne lakkeringkabiner fra USI Italia

Nore VVS AS samarbeider med Verktøypartner med prosjektering og levering av komplette Lakkeringskabin- anlegg for gass.

Verktøypartner USI utvikler og produserer forberedelsessoner, mixerom og lakkbokser. Samlet skaper dette de beste forhold for lakkeringsarbeid.

Fasit er kortere behandlingstider og spart energi.

Verktøypartner og USI er valgt av Yrkesskolen i Drammen, McLaren i Woking, Toyota Motor Europa og en rekke av Italias mest velkjente karosseriverksteder og lakkerere.


Cronotech lakkeringsbokser

Dette er en serie med direktefyrte gassdrevne kabiner. En unik teknologi som er utviklet av USI, og som gir en rekke bruks- og kostnadsfordeler. Cronotech kommer raskt opp til ønsket temperatur, holder stabil temperatur og gir kortere tørketid. I tillegg er det sikret et støvfritt mikromiljø.

Verktøypartner AS har levert og montert disse kabinene i en årrekke, og har lengst erfaring i Norge med direktefyrt gass til lakkeringskabiner. Verktøypartner AS kan bistå også med planlegging og tegning.

Se mer fra Verktøypartner