Bellfires

Nore VVS AS har Bellfires som en naturlig del av sortimentet. Og grunnen er enkel. Her er det snakk om en produsent som på en unik måte klarer å være innovativ og trendsettende. Ikke bare byr de på en gjennomtenkt funksjonalitet, med en innbydende framtoning sørger de for å være et atmosfæreskapende element i enhver bolig. Peisene fra Bellfires er meget fleksible og kan plasseres akkurat der du ønsker det i rommet. En av grunnene er den lure avgassløsningen som gjør at du ikke trenger å plassere peisen i nærheten av en skorstein.

Bellfires produserer ulike modeller som er enten 3-sidige, 2-sidige eller innebygde. Med andre ord er det enkelt for deg å finne en peis fra Bellfires som passer akkurat din bolig. Alle modellene fra Bellfires leveres med fjernkontroll og trenger ikke strøm. Vi opplever stor etterspørsel på gasspeiser, og mange av våre kunder lar seg begeistre av Bellfires evne til å produsere fremragende kvalitet til overkommelige priser. Alle peisene er CE-godkjente.

Kontakt Nore VVS AS for mer informasjon om Bellfires.

Vi sørger for levering og montering

Er du i tvil om hvilken peis fra Bellfires som passer for deg og boligen din? Dersom du ønsker råd og veiledning bistår vi deg gjerne med å finne fram til en modell som dekker akkurat dine ønsker og behov.

Med en gasspeis får man i både pose og sekk. Gasspeiser er nemlig også svært effektive til å varme opp boligen. Derfor har denne peistypen opplevd større og større popularitet.

Vi sørger for rask levering og montering av peis i hele Oslo og omegn. Alle oppdrag utføres i harmoni med de høyeste standardene, og du kan alltid forvente prikkfrie resultater fra vår hånd. Med over 25 års erfaring i bransjen har vi nå blitt en toneangivende aktør på dette området og levert solide løsninger til mange fornøyde kunder.

Ta gjerne kontakt på enten mail eller telefon dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen Bellfires.